ContactHuman ResourcesSite MapRomana
Search
CONSUMERS
 
CORPORATES
 
INTERMEDIARIES
 
CEAOnline
 
 
ABOUT US
 
REPRESENTATIONS
Casco
CARDAVANTAJ
Personal Accidents
Houses
Medical Emergency Assistance
 
 Produsul MOBI - iSTYLE si UniCredit 
 Produsul MOBI - iSTYLE si UniCredit

Raportarea daunelor se poate face completand formularul de mai sus, si completand datele din tabelul de mai jos:

* Informatii privind drepturile tale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal conform Legii 677/2001

Credit Europe Asigurari-Reasigurari SA, societate de asigurare-reasigurare, autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, Numar inregistrare in Registrul Asiguratorilor RA ? 059, inregistrata la ANSPDCP cu Notificarea nr. 5844, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in scopul analizarii solicitarii privind incheierea unei polite de asigurare si contactarii dumneavoastra de catre reprezentantii nostri. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Credit Europe Asigurari-Reasigurari SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: analiza solicitarii privind incheierea unuei polite de asigurare si contactarii dumneavoastra de catre reprezentantii nostri.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati date. Refuzul dvs. expres determina imposibilitatea analizarii solicitarii de incheiere a unei polite de asigurare, solutionare a unei daune, respectiv a contactarii dumneavoastra, ulterioare.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopurile mentionate. Datele nu vor fi dezvaluite decat tertelor parti agreate de Credit Europe Asigurari-Reasigurari SA si care vor actiona in calitate de imputerniciti, conform Legii nr. 677/2001 si exclusiv in scopurile mentionate prin prezentul. Datele cu caracter personal vor fi procesate prin mijloace electronice sau automate in Romania de catre Credit Europe Asigurari-Reasigurari SA.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de:

(i) dreptul de informare cu privire la datele personale si la entitatile sau categoriile de entitati carora le pot fi comunicate datele cu caracter personal, precum si scopurile si metodele prelucrarii,

(ii) dreptul de a obtine actualizarea, rectificarea, integrarea, stergerea, anonimizarea sau blocarea datelor cu caracter personal,

(iii) dreptul de a obiecta in totalitate sau partial, pe motive legitime, la procesarea datelor cu caracter personal,

(iv) de a obiecta in mod gratuit la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru transmiterea de materiale publicitare, in urma primirii fiecarui sau a oricarui mesaj,

(v) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,

(vi) dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si justitiei.

Aveti, de asemenea, dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la CREDIT EUROPE ASIGURARI REASIGURARI S.A., Bucuresti, Bd. Timisoara nr. 26Z, Cladirea Anchor Plaza, sectiunea C, et. 7, sector 6.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 
 
 
 
Interest Zone
Follow CEAsigurari on Twitter
EXCHANGE RATES - 20.08.2017
(Source BNR)
>>>>>>>
CONTACT

Contact Center:
+40 21.408.04.00

Reasons to work with us
  • Creativity
  • Customer Satisfaction
  • Transparency and Responsability
  • Usage of the best practices