ContactResurse UmaneHarta SiteEnglish
Search
PERSOANE FIZICE
 
PERSOANE JURIDICE
 
INTERMEDIARI
 
CEAOnline
 
 
DESPRE NOI
 
RETEA
Casco
CARDAVANTAJ
Accidente Persoane
Locuinte
Asistenta Medicala de Urgenta
 
MOBI - iStyle si UniCredit
 

Credit Europe Asigurari Reasigurari anunta produsul de asigurare a telefoanelor mobile Iphone, produs de asigurarea realizat in parteneriat cu iSTYLE si UniCredit.

Mai multe detalii...

 
 
 
Elemente Distinctive
  
 
 
Cerere de Oferta
 

Te rugam sa completezi formularul cerere de oferta, pentru a primi oferta dorita; in cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, vei fi contactat(a), in cel mai scurt timp posibil, de catre un reprezentant Credit Europe Asigurari.

 
 
 
Completeaza Formular
 
 
 
Certificare ISO
 


Urmare a procesului de auditare desfasurat de catre TUV AUSTRIA CERT GMBH, Credit Europe Asigurari (CEA) a fost certificata conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2008.

Mai multe detalii...

 
 
 
Informatii Utile referitoare la
  
 
 
Petitii si Sugestii
 

Multumim ca v-ati facut timp sa ne trimiteti comentariile si sugestiile dumneavoastra despre site-ul Credit Europe Asigurari, acestea fiind importante pentru noi pentru a ne putea imbunati site-ul. Va rugam sa completati formularul alaturat pentru comentarii si sugestii.

 
 
Procedura Petitii
Completeaza Formular
 
 
 
Info petitii
   
 
 
 
Press Headlines
 

Bucuresti, 19 iulie 2016

Comunicat de presa - Credit Europe Asigurari - Reasigurari S.A.

ERGO achizitioneaza Credit Europe Asigurari (CEA) - tranzactie finalizata

Toate actiunile companiei de asigurari generale Credit Europe Asigurari-Reasigurari S.A. sunt detinute acum de ERGO Austria International AG si ERGO Versicherung AG, care fac parte din Grupul ERGO, unul dintre cele mai mari grupuri de asigurari din Germania si Europa. Tranzactia a fost finalizata dupa primirea aprobarii finale de la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) din data de 19/07/2016. Partile au agreat ca pretul de achizitie sa nu fie dezvaluit. Procesul de aprobare a tranzactiei a inceput in decembrie 2015. Aceasta achizitie asigura prezenta completa a grupului ERGO pe piata asigurarilor de viata si generale din Romania.


Compania va functiona sub brandul ERGO dupa ce procesul de rebranding va fi finalizat. Toate politele de asigurare vor ramane in vigoare si vor trece sub brandul ERGO cu toate drepturile si obligatiile nemodificate.

 Comunicat presa Credit Europe Asigurari 19.07.2016

Mai multe detalii...

1asig.ro: Consiliul Concurentei a autorizat preluarea CREDIT EUROPE Asigurari de catre ERGO


   "Consiliul Concurentei a evaluat operatiunea din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei pe piata serviciilor de asigurare si reasigurare", se arata in comunicatul transmis de institutie.

Mai multe detalii...

1asig.ro: ASF: ERGO preia 100% din actiunile CREDIT EUROPE Asigurari si intra pe piata asigurarilor generale din Romania


   Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat preluarea societatii de asigurari generale CREDIT EUROPE Asigurari - Reasigurari S.A. de catre Grupul ERGO, unul dintre cei mai mari furnizori de produse de asigurare din Germania si din Europa.

Mai multe detalii...

xprimm.ro: Achizitionarea de catre ERGO a Credit Europe Asigurari, reprezinta una dintre cele mai importante tranzactii de pe piata romaneasca de asigurari.


   Recenta achizitie a CREDIT EUROPE Asigurari de catre grupul ERGO a fost cea mai importanta tranzactie de pe piata romaneasca de asigurari din ultimii ani, iar aderarea la unul dintre cele mai mari grupuri de asigurari/reasigurari din lume si accesul la know how-ul specific vor contribui la cresterea pietei de asigurari romanesti, declara Managementul CREDIT EUROPE.

Mai multe detalii...

 
 
 
PAID
 

PAID | Pool-ul de asigurare impotriva dezastrelor naturale

Ce se poate asigura?
Locuinta: orice cladire independenta cu destinatia de locuinta: apartament, casa, vila, cabana sau alta constructie destinata locuirii permanente sau temporare (casa de vacanta), avand dotarile necesare acestui scop;

 
 
Cumpara Acum
Mai multe detalii
 
 
 
Zona de Interes
Follow CEAsigurari on Twitter
CURS VALUTAR - 20.08.2017
(Sursa BNR)
>>>>>>>
CONTACT

Centrala Telefonica:
+40 21.408.04.00

STIRI - 20.08.2017
  Motive sa lucrati cu noi
  • Creativitatea
  • Satisfacerea clientilor
  • Transparenta si responsabilitatea
  • Utilizarea celor mai bune practici
  Adrese Utile